Vår egen bröllopslåt

Tänk att man fick ta denna låt med sig in i kyrkan, om inte i original, men väl en specialskriven version. En kanonlåt med Talisman.


The Rods - Get Ready To Rock ´N Roll

Gissa om jag gillar denna grupp....


Carl Canedy - trummsolo

Han är en av världens erkänt bästa trummisar - Carl Canedy i The Rods. Lyssna här!

The Rods - Hurricane


The Rods släpper nytt album i mars

Nu är det klart. The Rods släpper sitt nya album Vengeance i mars 2011. Én av låtarna, The Code, har Ronnie James Dio som gästartist. En av hans sista inspeningar.


ELF - Carolina County Ball

Från albumet Carolina County Ball 1974. Han har en magisk röst denna Dio!

 

Ronnie And The Prophets - Don't Take Your Love From Me

Så här har ni nog aldrig hört Ronnie James Dio. Alla ska börja någonstans.


The Rods - Wild Dogs

En klassiker, visste ni att förbandet till The Rods då de turnerade runt i början av 80-talet hette Metallica. Det ni.
Ronnie James Dios kusin David Rock Feinsten på gitarr och sång!


Judas Priest - Living After Midnight


Judas Priest med Halford till SRF

Holy Shit! Judas Priest till Sweden Rock nästa år, ja vad ska man säga? De gör sin sista stora världsturne innan man lägger ned bandet, och man kommer till SRF. På SRF:s sida skriver man: "The Epitaph Tour" blir allra sista gången som världen får se den ultimata heavy metal-upplevelsen på scen, och SRF blir Judas Priests sista framträdande på svensk jord. Ännu en gång, och sedan aldrig mer, kommer sångaren Rob Halford, gitarristerna Glenn Tipton och KK Downing, basisten Ian Hill och trummisen Scott Travis att bombardera oss med alla de klassiker som gjort namnet Judas Priest synonymt med heavy metal.
Blir man sugen eller?

220 Volt - Power Games


220 Volts nya platta är försenad

Visst känns det lite skoj och spännande att detta Jämtländska band som var ett av Sveriges första band av den nya svenska hårdrocken och var med och banade väg för den svenska hårdrockens rkännande i europa kämpar på ännu. 1976 träffade Mats Karlsson och Thomas Devin på en minigolfbana och det var där det hela började. Första spelningen gjorde man 1979, och 1983 släppte man första plattan. Under 2010 har man jobbat med en ny platta, men problem med banduppsättningen har gjort att man hoppas kunna släppa plattan i början av 2011 istället.
Lyssna lite på dem här: http://www.myspace.com/220voltsweden


RSS 2.0